keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Väriä elämään!

Hitsi vieköön nämä pari päivää on ollut aivan kamalia sään puolesta. Sataa sataa ja sataa vaan. On pimeetä, kun menee töihin ja on pimeetä, kun tulee töistä. Aurinkoa ei ole juurikaan näkynyt. Tuntuu, että kaikki ovat väsyneitä ja alakuloisia jne. Itsekin olen ollut jotenkin väsynyt. Ehkä synkkyys ja pimeys tekevät sen, en tiedä.

Ajattelin eilen edes pukeutua piristävästi. Jos sitä kautta oma mielikin piristyisi. Ja vaikka muiden. Heh. Eli pinkkiä päälle ja menoksi.

Koko asu lähti tuosta Michael Korsin pinkistä laukusta. En ole sitä vielä kertaakaan käyttänyt, joten ajattelin, että nyt jos koskaan on sen aika. Guessin pinkit tennarit ja Tallinnasta ostettu pinkki huivi valikoituivat laukun kavereiksi. Ja tietysti korviksissakin piti jotakin pinkkiä, tai oikeastaan vaaleanpunaista, olla. Nuo korvikset ovat vanhat. Muistaakseni yläasteella ollessani olen ne ostanut. Minulla on ollut samanlaiset valkosilla kivillä mutta ne ovat hukkuneet jonnekin.

Tummista vaatteista pinkit yksityiskohdat tulevat hyvin esille. Onhan tuo aika pirtsakka kokonaisuus. Voi veljet, miten tykkäänkin pinkistä väristä.


Tänään sää on kaunis. Aurinko paistaa vihdoinkin. Ihanaa. Heti tuntuu mielikin pirteämmältä. Minulla alkoi kolme vapaata. Seuraavaksi töihin lauantaina.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti