tiistai 11. marraskuuta 2014

Quest Bar Cinnamon Roll cookies

Tilasimme ystäväni kanssa puoliksi pari Quest Bar laatikkoa verkkokauppa.com:sta. Yksi laatikko, jossa on 12 patukkaa, maksaa 29,88e. Eli yhden patukan hinta 2,49e, kun taas kaupassa yksi patukka maksaa 4e. Tietysti tohon tilaukseen tuli postimaksut päälle 5,80e.


Mauiksi valitsimme tietysti Chocolate Chip Cookie Dough, koska se on vaan niin parasta. Halusimme myös maistaa jotakin uutta makua ja niinpä päädyimme testaamaan Cinnamon Roll makua. Jotkut olivat kehuneet sitä hyväksi.Minulla oli suuret odotukset Cinnamon Roll patukasta. Ajattelin, että se maistuisi juuri siltä, mitä lupaakin eli kanelipullalta. Ja pullahan on hyvää, joten patukankin pitäisi olla. Nimenomaan pitäisi. Minun makuuni se ei ollut yhtään. Se maistui mielestäni hyvin keinotekoiselta ja todella äklöltä. Nämähän ovat makuasioita, eikä niistä voi kiistellä. Ystäväni tykkäsi mausta.

Yhtenä päivänä ajattelin antaa uuden mahdollisuuden kyseiselle tuotteelle. Mietin, josko se maistuisi paremmalta keksien muodossa. Onhan väki näistä patukoista keksejä vääntänyt, joten miksen minäkin yrittäisi.

Jaoin patukan kuuteen osaan ja muotoilin kekseiksi pellille.


Paistoin uunissa 175 asteessa noin 10 min, Ehkä 5-7min olisi riittänyt, koska keksit olivat hyvin pieniä.


Tältä näytti uunista tulleet Cinnamol Roll keksit. Ehkäpä olisivat olleet hieman vaalempia, jos en olisi pitänyt niitä uunissa 10 minuuttia :D Koostumukseltaan keksit olivat rapeita. Ystäväni kertoi omista kekseistään tulleen pehmeitä, hän varmasti piti niitä hieman vähemmän uunissa kuin minä.


Keksit tuoksuivat kanelilta, oikein herkullinen tuoksu tuli kämppään. Mutta se maku, YÖK! Siis voi veljet, miten ne maistuivat entistä kamalemmilta. Ne maistuivat vielä äklömmiltä ja vielä keinotekoisemmilta, mitä ennen uuniin laittamista. Eipä tarvitse tätä enää toisten kokeilla. Mutta testattu mikä testattu. Ei toiminut minun kohdallani tämä, ei laisinkaan.

Onneksi yhdelle keksit kelpasivat vallan mainiosti. Tassu oli niin onnellinen, kun sai syödä kaikki kuusi keksiä ihan yksin, nimittäin Manullekaan ne ei todellakaan kelvannut. Mitä te olette mieltä kyseisestä mausta? Tai ylipätään Quest Bar patukoista?

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti