sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Porin Isomäen Jäähalli, Ässät - TPS
Olimme eilen isolla porukalla katsomassa Ässät - TPS jääkiekkomatsia Porin isomäen jäähallissa. En ollut vielä koskaan aikaisemmin käynyt Porin jäähallissa, vaikka Porissa olenkin asunut vuodesta 2006 lähtien. Ehkäpä sain joskus yliannostuksen Uudenkaupungin jäähallista. Nimittäin siellä tuli jokunen tunti vietettyä, koska silloinen poikaystäväni pelasi jääkiekkoa. Uudenkaupungin jäähalli on kylmä halli tai ainakin se silloin tuntui siltä. Olin aina ihan jäässä, vaikka miten paljon olisin laittanut vaatteita päälle.

Tein etukäteen kyselytutkimusta työkavereiltani, olisiko Porin jäähallissa kylmä. Vastaus oli, ettei siellä kovin kylmä ole. Pitkään mietin, mitä sinne oikein sitten pukisi päälle, koska aivan varmasti siellä silti olisi kylmä. Tai ainakin minulla olisi. Päädyin farkkuihin ja neuleeseen. Tietysti kevytuntuvatakki piti olla ja KAHDET sormikkaan päällekäin, että varmasti tarkenisin. Ihme muuten, etten laittanut villasukkia. Korkkarit eivät olisi siinä tapauksessa mahtuneet jalkaan :D

Ulkona ainakin oli aivan jäätävän kylmä tuuli, joten olin aivan jäässä jo ennen jäähalliin sisään astumista.

Olin aivan ihmeissäni, että jäähallissa oli turvatarkastus?! Kassi piti avata ja nainen kopeloi kropan läpi, ettei vain kukaan veisi omia juotavia halliin. Noh, ehkä tällainen on tarpeen. En tiedä mutta en heti tullut ajatelleeksi, että siellä semmoinen olisi.

Meillä oli istumapaikat aika yläkatsomossa. Voi veljet, miten olin fiiliksissä siitä tunnelmasta, mikä hallissa oli. Ensinnäkin halli oli iso (ainakin Uudenkaupungin jäähalliin verrattuna :D) Ja se musiikki, ai että, miten hyvältä kaikki biisit kuullosti hallissa. Olin aivan fiiliksissä. Ehkä tosiaan enemmän siitä musiikista, kuin ässien pelistä. Teki mieli hypätä jäälle bailaamaan. Kylmyyskin unohtui ihan kokonaan!!

Ihmisiä oli melkoisen paljon. Enimmäkseen tietysti ässien kannattajia. Olen kannattanut aikoinani kovastikin TPS:ää. Enää en juuri kannata mitään muuta kuin Suomen leijonia. En ole nimittäin yhtään seurannut SM pelejä. Hallissa tietysti taputin ja hurrasin, kun ässät teki maaleja. Toisaalta olisin halunnut hurrata myös Tepsille. Huomasin yhtäkkiä pelissä harmittelevani ääneen, miten Tepsin peli ei kulkenut yhtään hyvin. Eli ehkä vähän kannatusta sinne suuntaan vielä löytyy.Erätauoilla piti tietysti käydä vähän nauttimassa hyvästä juomasta.


Peli meni aivan älyttömän nopeasti. Ässät voitti 5-1.


Pelin jälkeen suuntasimme ravintola Miamiin porukalla. Olen aikaisemmin ollut kyseisessä paikassa lounaalla kerran. Ruoka oli todella hyvää kaikkien mielestä. Itse otin Caesar salaatin, nam.Me lähdimme syömisen jälkeen kotiin, koska tänään oli aikainen herätys kummallakin töihin. Muu porukka lähti vielä jatkamaan iltaa Porin yöelämään.

Tällaisen illan voisi ottaa uusiksi, oli kivaa.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti