torstai 20. marraskuuta 2014

Michael Kors Striped Phone Case

Selailin viime viikolla Outnet.com sivustoa. Ei ehkä olisi pitänyt, koska tietysti löysin sieltä jotakin tilattavaa. Olen nimittäin jo jonkin aikaa etsinyt itselleni lompakkoa. Ja kuinkas ollakaan lompakon piti ehdottomasti olla Michael Korsin mallistoa. Minä en sitten millään pääse eroon tästä Korsista. Mutta toisaalta en haluakaan. 

Eilen saapui tilaamani paketti. Se tuotiin kotiovelle asti. Paketti tuli alle viikossa eli kauaa en joutunut odottamaan uutta tulokasta.


Tuotteet oli pakattu hyvin, niinku aina. Ettei vaan niille sattuisi mitään kuljetuksen aikana :DTällainen helmi paketista paljastui. Tämä ei oikeastaan ole lompakko, vaan "puhelinlaukku". Mutta tätä voi yhtä hyvin käyttää lompakkona. Ainakin itse aion käyttää.


Tämä on juuri näppärän kokoinen, ei liian iso, eikä liian pieni. Kaikki tarvittava mahtuu.


Olin aikaisemmin katsonut liikkeessä mustavalkoraidallista Michael Korsin Clutchia mutta päädyin silloin loppujen lopuksi kokomustaan. Nyt tämän nähdessäni tiesin, että tässä on juuri oikea lompakko minulle.
 

Tietysti kultaiset yksityiskohdat piti olla.


Kannattaa käydä tsekkaamassa www.outnet.com tarjonta. Siellä on hyviä tarjouksia merkkivaatteista, -laukuista ja -kengistä. 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti