sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Joulufiilis

Voi, mikä ihana jouluinen tuoksu on tällä hetkellä asunnossa. Leivoin tänään pipareita ja koko asunto tuoksuu niin hyvältä. Kunnon joulufiilis iski päälle. Paitsi, kun katsoo ulos ikkunasta, niin karu todellisuus iskee vasten kasvoja. Mutta en katso, pidän kaihtimet kiinni ja nautin tästä joulufiiliksestä.

Olen kerran elämässäni tehnyt piparitaikinan itse ja se maistui ihan hirveältä. Harjoituksen puutetta tietysti. Ehkä vielä joku päivä koitan uudestaan tehdä taikinan itse mutta se kerta saa odottaa. Valmistaikina ei tuota pettymystä - se vaan on niin hyvää. Itse en juurikaan pipareista välitä mutta taikina, voi veljet, nam.


Piparimuotteija meillä on jos jonkin näköisiä ja kokoisia mutta tämä vei tällä kertaa voiton.
Tassu tietysti tuli tuoksujen perässä keittiöön ja kanatti tulla.


Innostuin muutenkin laittamaan kämppää joulukuntoon. Huomenna on sentään ensimmäinen päivä joulukuuta!!! Ja mulla ei ole muuten edes joulukalenteria. Olen ihan unohtanut semmoisen ostaa. Voi veljet!


Joulufiilistä kaikille! Toivottavasti sitä luntakin tulisi jo pian.

- Laura

5 kommenttia:

 1. Heippa. Kiva lukea blogiasi. Hienoa,että olet laittanut kauniita kuvia sinne.Tuli itsellekin mukava joulufiilis. Rapsutukset koirille.Terveisin äiti

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Ihana Tassu jälleen kerran! Ja upeat noi teidän rappuset. :) Mainitsin sun blogin mun uusimmassa postauksessa. http://etemeo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on kyllä niin ihana haukku :) aih, täytyy mennä tsekkaamaann sun blogi :)!!

   Poista