torstai 6. marraskuuta 2014

Isänpäivälahja ideoita

Kohtahan on Isänpäivä. Jos joku vielä pähkäilee, mitä ostaisi lahjaksi isälle, niin tässä yksi idea.Törmäsin Prismassa Pauligin Cupsolo keittimeen. Hinta 79,90, ei minusta mikään pahan hintainen. Olen nimittäin luullut, että nämä ovat paljon kalliimpia. Itselläni ei ole minkään moista kokemusta kyseisestä koneesta. Onko juuri tämä malli hyvä vai huono vai jotain siltä väliltä? Kerran olen juonut kaakaon, joka oli valmistettu kapselikeittimellä ja kaakao maistui hyvältä. Siihen minun kokemus sitten jää.

Pauligin Cupsolo keittimen ostajalle tuli vielä kaupan päälle kolme pakettia kapseleita; Espresso, Minttukaakao ja Juhla Mokka.Kapseleita on jos jonkin moista sorttia. On kahvia, kaakaota, teetä ja nyt bongasin glöginkin.


Löysin myös Prismasta halvemman mallin Nescafé Dolce Gusto, hinta 34,90e. Tämä malli onkin todella edullinen! Makuasioita tietysti kumpi on paremman näköinen. Kai tämäkin malli saman asian ajaa.


Tällaisissa kodinkoneissa tietysti helposti voi käydä niin, että ne jäävät pölyyntymään kaapin nurkkaan tai pöydälle. Mutta jos ostaisi kapselijoulukalenterin (tosiaan Prismasta löytyi sellainenkin), niin ainakin joulukuun ajan laitetta ehkä tulisi käytettyä :D


Tai sitten voi unohtaa koko Cupsolo keittimen ja ostaa esim. leffa- tai teatteriliput :D tai ne perus sukat, pitkät kalsarit tai boxerit.

Itse olen Isänpäivänä pitkässä päivässä töissä, joten en isääni sinä päivänä näe. En ole ostanut isälle lahjaa mutta lupasin antaa hänelle vanhan läppärini. Ehkä se saa toimia lahjana tänä vuonna.  

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti