maanantai 10. marraskuuta 2014

Geelilakkaus

Rakennekynsille piti heittää hyvästit. Kynsientekijäni ehdotti, josko koitettaisiin minulle geelilakkausta. Eli oma kynsi lakataan kestävällä geelilakalla. Geelilakan pitäisi kestää kolmisen viikkoa. Suostuin testaamaan, koska en ole aikaisemmin testannut.

Tietysti piti saada taas blingblingiä ja tällä kertaa punaista. Ihme. En nimittäin juurikaan pidä punaisesta väristä. Mutta kynsistä tuli hianot ja siistit. 
Geelilakka ei kuitenkaan minulla pysynyt hyvänä kuin ehkä yhden päivän. Harmi. Lakka lähti kynsien päistä irtoilemaan. Nyt kynnet näyttävät aivan järkyttäviltä ja olen yrittänytkin repiä geeliä pois. 

Soitin tänään kynsientekijälle ja kerroin, ettei geelilakkaus oikein onnistunut minun kohdallani. Joudun työni puolesta pesemään ja desinfioimaan käsiä paljon, liekö tämä syy lakan nopeaan lähtemiseen? niin voisi ainakin kuvitella. Kynsientekijäni ehdotti, josko koitettaisiin vielä jotakin kestävempää geelilakkaa. Suostuin. Testataan nyt vielä sekin. Ja jos se ei kestä niin sitten heitetään hyvästit tälle touhulle ja lakkaan itse kynteni. 

- Laura
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti