maanantai 3. marraskuuta 2014

Dreaming of running

Olen nyt ollut kaksi viikkoa juoksematta ja edelleen vasen nilkka on ajoittain kipeä. Kipu tuntuu varsinkin silloin, kun kävelen rappusia alas ja joskus kävellessäkin. Haluisin niin paljon päästä jo juoksemaan. Pitää silti vielä malttaa mieli ja antaa nilkan vielä levätä. Kun en vaan millään malttais. 

Viime viikolla tein ystäväni kanssa aika rankan lihastreenin meillä. Tällä kertaa oli käsien ja vatsan vuoro ja seuraavana päivänä ainakin vatsassa tuntui treeni. Treenissä tarvittiin painoja ja niitä ei meiltä löytynyt, joten käytimme Tallinnasta tuomaani siideripäkkiä painona. Hyvin toimi! 


Viime viikon perjantaina olin toisen ystäväni kanssa Porihallilla aamulla virtuaali spinningissä ja sen jälkeen virtuaali cxworks:ssä. En ollut aikaisemmin käynyt virtuaali tunneilla, joten aluksi oli hieman outoa katsella valkokankaalta treeniä. Treenivideot olivat englanniksi. Olisi ollut helpompaa, jos ohjaajat olisivat puhuneet suomea. Nimittäin välillä en ymmärtänyt sanaakaan, mitä he puhuivat ja silloin täytyi katsoa tarkkaan, mitä he videolla tekivät. Mutta hyvät treenit oli, hiki tuli ja lihakset kipeytyivät. Saas nähdä tuleeko perjantaina taas mentyä sama setti.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti