tiistai 4. marraskuuta 2014

Apple iPhone 6 Plus

Eilen kotiimme tuotiin pitkään odotettu Apple iPhone 6 Plus.


Mies sai uuden lelun. Tilasi sen Apple storesta, koska liikkeistä kyseinen malli oli loppu. Noin kuukauden toimitusaika oli.
Hän valitsi hopeisen mallin. Itse tietysti olisin valinnut kultaisen. En oikein syty kyseiseen puhelimeen. Sehän on aivan liian isokin. Ja hinta aivan kamala. Itse en todellakaan maksaisi 799e, yök! Varmasti on silti ihan toimiva ja hyvä puhelin.

Tietysti uteliaana tutkin heti, mitä kyseinen valkoinen paketti piti sisällään. No tietysti puhelimen lisäksi, kuulokkeet ja laturin. Sitten oli jotakin aivan ihme omenatarroja, mihin niitä nyt pitäisi lykätä? Puhelimen takakuoreen, vai :D ?! Ja ihme metallinen kapistus, jolla ilmeisesti avataan SIM kortin paikka puhelimesta. Niinpä, SIM korttiakaan ei saa enää paikoilleen ilman tuollaista härpäkettä, aika pehmeet touhuu. Minun käytössäni sekin menisi saletisti hukkaan. No okei, SIM korttia ei monestikaan tarvitse ottaa pois tai laittaa takaisin. Mutta kuitenkin.
Apple iPhone 6 Plus on aivan mielettömän iso, siis aivan järjettömän suuri. Ihan kuin tabletti, no ei sentään mutta melkein. Muistan ajan, jolloin kännykän piti ehdottomasti olla niin pieni, mitä mahdollista. Nykyään on menty aivan toiseen suuntaan. Eihän iPhone 6 Plus mahdu edes kunnolla taskuun.Luulisi, että tuon kokoista olisi jo hankala käyttääkin. Itse aion pitäytyä pienemmissä kännykkä malleissa. Tabletin hankin sitten erikseen :D Tietysti koskaan ei voi sanoa ei koskaan mutta nyt tuota halkoa katsoessani tuntuu siltä, että ei ikinä!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti