torstai 13. marraskuuta 2014

Adidas Boost

KOLME viikkoa pidin taukoa juoksemisessa ja tänään tauko päättyi. Päätin, että nyt nilkka saa luvan kestää, onhan se kuitenkin jo aika kauan saanut levätä. Kolme viikkoa tuntui iäisyydeltä!


Uudet juoksukengät pääsivät samalla testaukseen. Ostin viime Levin reissulla juoksukengät, enkä ollut niitä vielä ehtinyt testaamaan. Nehän oikein jo huusivat kaapissa nimeäni. Kenellekkään ei varmaankaan tule yllätykseksi kenkien väri :D


Ensimmäiset juoksukenkäni olivat Adidaksen, ja ne olivat todella hyvät jalkaan. Siksi päätin nytkin valita Adidaksen kengät. Ja nämä tuntui heti liikkeessä hyviltä jalkaan.

Viisi kilometriä uusien juoksukenkien kanssa takana ja hyvältä tuntuivat. Juoksu kulki, ei tullut edes rakkoja! Eli Adidakset eivät pettäneet tälläkään kertaa. Ainakaan tällä ensimmäisellä testauksella. Katsotaan sitten uusiksi, kun juoksen pidempää matkaa.

Nyt täytyy malttaa vaan aloittaa juokseminen pikku hiljaa tän nilkan takia. Nilkassa tuntui aluksi pientä kipua mutta hetken matkaa juostuani en tuntenut enää kipua.Saas nähdä miltä se huomenna tuntuu. Toivottavasti se ei  taas kipeytyisi nimittäin, voi veljet, miten tuntui mahtavalta päästä pitkästä aikaa juoksemaan!!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti