lauantai 11. lokakuuta 2014

Victoria Delef Animal Print ClutchRakastan leopardikuosia ja kun näin Victoria Delefin animal print clutchin minun oli vain pakko saada se. Taas yksi näitä turhia pakko - asioita. Mutta oli pakko. Olisi jäänyt harmittamaan, jos en olisi ostanut.


Tässä Clutchissa oli juuri täydellinen leopardikuosi, siis aivan täydellinen. Niitä, kun on montaa monessa. Ja tietysti tässä plussana kaikki kultaiset yksityiskohdat.

Kävimme tänään Kallossa. Viime kerrasta onkin aikaa. Olisinko käynyt siellä viimeksi vuonna 2006. Kaunis paikka edelleen. Pitihän siellä nyt pari asukuvaa räpsiä (pari ja pari, varmaan miljoona mutta pari vaan kelpasi tänne blogiin). 
Oli melkoisen pilvinen ilma mutta onneksi ei satanut. Kyllä se vaan niin on, että veden äärellä on niin kaunista. Emme olleet ainoita, jotka olivat lähteneet lauantaina ihastelemaan kyseisiä maisemia.

Pohjimmainen syy miksi halusin lähteä käymään Kallossa oli se, että eilen haimme autoliikkeestä uuden laina-auton. Ja että ikinä usko mutta yritän selittää; saimme auton, jota olen kuolannut ja käynyt koeajamassakin. Nyt saan siis oikein kunnolla tutustua tuohon helmeen ja pähkäillä olisiko se juuri oikea auto minulle. 


Eilen illalla katsoimme tietysti Vain Elämää ja voi veljet, miten se Elastisen veto taas osu ja uppos. Hän on aivan ihana!!- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti