lauantai 25. lokakuuta 2014

Tallinna

Terveisiä Tallinnasta. Oli hieman erilainen Tallinnan reissu, mitä aiemmat Tallinnan reissut ovat olleet johtuen siitä, että olin mummin ja kummilapsen kanssa. Ei siis tullu oltua hunningolla ja hyvä niin. Kaiken kaikkiaan kiva reissu oli.

Laiva M/S Baltic Queen

Yövyimme Tallink Spa hotellissa. Hotelli sijaitsee ihan satamassa. Keskustaan ei ollut pitkä kävelymatka. Hotelli oli ihan siisti ja kylpylä oli hieno. Kylpylässä oli pari isompaa allasta, porealtaita ja ulkoallas. Lapsille kylpylä sopi vallan mainiosti, koska missään altaissa ei ollut vesi syvää. Kylpylöissä, joissa olen aiemmin ollut, on ollut rajattu baari alue erikseen mutta Tallink Spassa ei tällaista ollut, vaan esimerkiksi porealtaassakin pystyi nauttimaan drinksuja.

Lisää kuvateksti

Hotellin käytävien seinissä oli tollaiset valot. Valojen värit vaihtuivart sinisen vihreän ja punaisen välillä aika ajoin.

Ja tietysti niistä kaikista väreistä piti saada kuvat

Pinkki olis ollut kivempi :D


Join elämäni ensimmäisen Irish Coffeen ja ette ikinä usko mutta yritän selittää TYKKÄSIN?! Minä tosiaan tykkäsin. Ihmettelen. En tykkää viskistä, enkä kahvista!!!  Ostin jopa kotiin viskipullon, että tällaisia voisi joskus kotona väsätä. 

Kylpylästä en saanut oikein hyvää kuvaa, koska lasin läpi piti ottaa.

Hotellin aamupala oli todella hyvä ja paljon eri sortteja oli tarjolla. Itse olen niin tykästynyt tuohon kaurapuuro-raejuusto-marja yhdistelmään, joten en päässyt siitä eroon edes Tallinnassa. Sain kummilapsenikin maistamaan. Söi kiltisti koko kipon tyhjäksi.

Vaikkein hunningolla tullut oltua, niin pitihän sitä nyt vähän siideriä maistaa

Kävin yksinäni hieman kiertelemässä Tallinnan keskustan liikkeitä. Löysin paidan Mohitosta ja laukun Stockmannilta (yllätys).Reissu meni todella nopeasti, ehkä vähän liiankin mutta oli silti ihana tulla kotiin. Ja kotiin paluun ihanuutta lisäsi vielä se, kun kotona oli niin siistiä, että huh huh. Mies oli jynssännyt talon lattiasta kattoon.

Huomenna paluu arkeen pitkän päivän merkeissä.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti