perjantai 31. lokakuuta 2014

Kauppakeskus Puuvilla

Eilen aukesi Porissa uusi kauppakeskus Puuvilla.Olin eilen aamuvuorossa ja tietysti heti aamuvuoron jälkeen oli pakko päästä katsastamaan uusi kauppakeskus. Tilat olivat isommmat, mitä olin ajatellut. Oli myös kiva huomata, että kauppakeskus oli rakennettu vanhaa kunnioittaen. Eli vanhan Puuvilla rakennuksen tiiliseinän oli annettu olla paikoillaan. Kivan näköinen minusta,


Olisi voinut kuvitella, että avajaispäivänä kauppakeskuksessa olisi ihmisiä pilvin pimein. Hyvä jos pääsisi edes eteenpäin liikkumaan ja etuovella alkaisi jo niin paljon ahdistamaan, että pitäisi kääntyä takaisin. Muta ei, näin ei ollut. Kauppakeskuksen käytävillä oli hyvinkin väljää. Ja ihan hyvin mahtui liikkeissä kiertelemään, poikkeus oli New Yorker liike, jossa oli pitkä jono sovituskoppeihin ja kassoille.


Puuvillan kauppakeskuksessa liikkeet ovat kahdessa kerroksessa. Olisin kaivannut kauppakeskukseen enemmän uusia vaateliikkeitä. Uusiksi tulokkaiksi Poriin oli tullut New Yorker, Indiska ja Halonen.Avajaiseten aikana on hyviä tarjouksia joka liikkeessä. Ehkä paras tarjous on Soneran liikkeessä. Siellä saa 15 nopeinta älypuhelimen tai tabletin eurolla. Tämä tarjous voimassa sunnuntaihin asti.


Olin tänään ystäväni kanssa aamulla aikaisin salilla ja päätimme lähteä kokeilemaan, josko meitä onnistaisi. Soneran liike aukesi klo:10.00 mutta kauppakeskukseen pääsi ilmeisesti sisään jo klo:7.45, joten jonoa oli jo kertynyt Sonera liikkeen eteen ihan kiitettävästi.Eli euron älypuhelimet ja tabletit jäivät saamatta. Mutta hyvät naurut saatiin siitä minkä näköisinä lähdettiin kauppakeskukseen. Suoraan salilta, tukka pystyssä ja hikisinä ja jumppakuteissa. Siis voi veljet. Mä olin aamulla heittänyt kumpparit jalkaan salille lähtiessäni. Oli kyllä melkoisen tyylikäs olo kauppakeskuksen käytäviä tepastellessa, NOT!


Huomenna on pyhäpäivä mutta Puuvillan kauppakeskus on silti auki klo:10.00-18.00. Ystäväni sanoi menevänsä jo aikaisin aamulla jonottamaan Sonera liikkeen eteen. Minä menen aamuvuoroon töihin.

Nyt vain odottelen Vain elämää jakson alkamista. Harmi, kun kaikki hyvä loppuu aikanaan. Tämä ohjelma saisi jatkua koko vuoden. Niin tykkään siitä.

Hyvää viikonloppua!

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti