tiistai 28. lokakuuta 2014

Hyvä ruoka parempi mieli

Tänään testasin töissä Nutrifin proteiinipatukkaa. Mauan piti olla kanelipulla mutta ei se kyllä maistunut tippakaan siltä. Oli ihan pakko pyytää työkavereitakin maistamaan, eivätkä hekään saaneet mauksi kanelipullaa. Maku oli jotenkin hyvin mausteinen, voimakas, ei minun makuuni lainkaan. Yhden haukun otin, toista en enää pystynyt. Mutta tulipahan testattua. Vielä olisi kaksi muutakin makua testattavana. Toivottavasti ne maistuisivat paremmilta.

Töistä päästyäni söin kotona aivan mielettömän hyvää kanaa. Mies oli tehnyt feta-pinjansiemen-basilika kanaa. Oli kiva tulla kotiin, kun ruoka oli valmiina. Ei tarvinnut itse heti alkaa kokkailemaan.


Hän oli väsännyt vielä tälle herkkusuulle jälkiruokaakin. Nam. Minullahan on se herkkulakko mutta eihän nyt tätä lasketa, kun toinen oli nähnyt vaivaa. Joo tiedetään, hieman fuskausta. Oli hyvää.


Mieli on hieman ollut nyt maassa, koska en ole päässyt juoksemaan. Viikko sitten juoksin uuden ennätyksen 7km lenkillä ja lenkin jälkeen vasen nilkka kipeytyi. Ja se vaivaa vieläkin. En uskalla vielä lähteä juoksemaan. Ja se harmittaa todella paljon. Toivottavasti pian taas pääsisin, koska tykkään niin hirmuisesti juoksemisesta.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti