tiistai 21. lokakuuta 2014

Ei tuloksii ilman kipuu


Tein eilen ystäväni kanssa meidän pihan terassilla niin järkyttävän lihaskunto treenin, että huh huh. Olimme molemmat treenin jälkeen ihan kuolleita. Treenissä oli erilaisia jalkalihasliikkeitä ja myös sykettä nostavia liikkeitä. Tai oikeastaan tuntui, että syke oli koko ajan ihan pilvissä. Yksi liike oli mm. hyppinarun hyppinen 2 min. En muistanut, että se olisi lapsena tuntunut niin raskaalta, mitä nyt. Siis aivan kamalaa :D Pienenähän sitä hypittiin joka päivä. Vettäkin alkoi satamaan jossakin vaiheessa mutta se ei meidän treenaamista haittanut pätkääkään. Hiki tuli!

Vermeet olivat sen mukaiset kuin rannalle oltais oltu lähdössä :D

Hahahha, reenin jälkeinen kuva. Niin kuvastaa meidän fiiliksiä. Olimme molemmat aivan poikki.

" Mun mielestä meidän finskojen pitäis juoda enemmän veTTä"


Tänään olin koulutuksessa. Koulutuksen aiheena oli verisuoniperäisen haavan hoito.




Koulutuksessa oli eri firmojen esittelijöitä ja heiltä sai mukaan esitteitä ja tuotteita kokeiltavaksi. Minulle uusia tuotteita olivat Nutrifinin täydennysravintovalmisteet. Ne ovat tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon ja täydennysravinnoksi henkilöille, joilla on huono ruokavalio (esim. vanhukset, syöpäpotilaat, anorektikot), lisääntynyt energian ja proteiinin tarve ja toipilaille. (www.Nutrifin.fi)




Täydennysravintovalmisteisiin kuuluu proteiinipuuurot, -pirtelöt, -keitot, ja -patukat.


Proteiinipatukat: makuina kanelipulla, mansikka-vadelma ja pähkinä-toffee


Proteiinipuurot: makuina omena-kaneli ja karpalo-vadelma

Proteiinikeitot: makuina kana ja tomaatti-basilika

Proteiinipirtelö: makuina mansikka ja maitokahvi
 Näitä tuotteita saa apteekeista. Hintoja en muista yhtään, kyllä se esittelijä sanoi mutta jäi huonosti mieleen. Täytyy testata, miltä maistuu.

Kerrankin koulutuksessa oli kahvin kanssa jotain muuta kuin pullaa, mahtavaa! Hedelmiäkin olisi ollut tarjolla mutten enää jaksanut, kun tuo ruisleipä oli niin täyttävä.



Kun tulin kotiin lähdin koirien kanssa metsä lenkille. Piti oikein pukea paljon vaatteita päälle, että tarkeni ulkona. Hitsit miten kylmä tuuli olikaan.


Nyt lähden vielä juoksulenkille. Josko sitten olisi päivän urheilut tehty.

- Laura

Ps. nyt alko NELJÄ vapaata!!! Jej!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti