keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Betavivo ja Oriflame Wellness Natural Balance Bar

Meillä kävi töissä alkuviikolla esittelijä, joka jätti maistiaiseksi meille Betavivo kaurasydämiä.


Mikä sitten on tämä Betavivo? Löysin tallaisen tekstin apteekkituotteet.fi - sivuilta: Betavivo annospussit sisältävät rapeita kaurasydämiä. Annospussillinen kaurasydämiä sisältää 3 grammaa kauran beetaglukaania, joka alentaa veren kolesterolia ja auttaa vähentämään aterianjälkeistä verensokerin nousua. Betavivossa on suurempi beetaglukaanipitoisuus kuin tavallisessa kaurassa. Eli kunnon terveyssettiä koko pussillinen täynnä. Mahtavaa!


Yksi annospussi painaa 23g ja pussissa on 64 kaloreia, ei paha.


Pakkohan näitä ihania pieniä sydämenmuotoisia raksuja oli testata. Itse laitoin niitä puuron joukkoon. Puuron joukossa ne pehmenivät, joten ehkä paremmin ne sopivat jonkin viileän joukkoon, esimerkiksi maitorahkaan. Tämä tosin minun mielipiteeni. Maistoin näitä myös ihan sellaisenaan ja maku oli hyvä. Nämä maistuvat ihan muroilta. Ihanan rapsakoita. Pitänee ostaa nätä kotiin. Yksi pussi maksaa hieman alle yhden euron.

Lounaaksi söin Oriflamelta tilaamani Wellness Natural Balance patukan.


Oriflamen sivuilta:


" Natural Balance -patukka on suussa sulava, proteiinia sisältävä välipala. Super berries -supermarjat 

maku on täydellinen terveydestään huolehtiville ihmisille, jotka tarvitsevat lisäenergiaa ilman 

huonoaa omaatuntoa. Pakkaus sisältää 7 patukkaa. "

Herkullinen

Maku on aidoista marjoista: granaattiomenasta, acaista ja mustikoista.

100% luonnollinen

Ei keinotekoisia aromeja, väriaineita tai makeuttajia.

Terveellinen

Paljon proteiineja ja kuituja, matala GI ja vain 150 kcal.


Maku on aivan törkeän hyvä ja raikas, ihanan marjaisa. Tosiaan välipalapatukoitahan nämä ovat, eikä mitään lounaan korvikkeita. Olen maistanut myös suklaan makuista mutta se ei oikein ollut minun makuuni, vaikka suklaasta pidänkin. Se oli jotenkin tunkkaisen makuinen.

Kotona päivällisenä oli kookoskanaa, nuudeleita ja salaattia, nam. Voisin elää pelkällä kanalla. Se vaan on niin hyvää!!


 Illala kävimme juoksemassa. Voi veljet, miten juokseminen tuntui aivan puulta. En olisi jaksanut millään juosta viiden kilometrin lenkkiä. Jalat olivat aivan väsyneet ja muutenkin koko kroppa tuntui todella väsyneeltä. Sitkeästi silti laitoin tossua toisen eteen ja selvisin hengissä lenkistä.

Olen ollut koko alkuviikon muutenkin todella väsynyt. Mahtaako olla vierotusoireita, kun lopetin herkkujen syömisen?! Sovimme ystäväni kanssa, että olemme herkkulakossa 23.12. asti. APUA! Kamalaa. Mutta pakko, nyt on vaan pakko. Katsotaan kuis käy.

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti