sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Puppy Love

Eilen minun oli ihan pakko ennen iltavuoroa käydä Askossa hakemassa "uusi perheenjäsen" kotiimme. Nimittäin bongasin lehdestä, että pieni musta muovinen olio on tarjouksessa. Tämä olio on Eero Aarnion Puppy. Pidän paljon Eero Aarnion designista ja nyt tuntui, että on aika täydentää kokoelmaa Puppylla.


Askossa oli valkoinen, musta ja mustavalkoinen Puppy. Valitsin mustan. Ehkä siksi juuri mustan, että se näyttää hyvältä vaaleaa laminaattilattiaa vasten. Ja se ei ainakaan tummu.


Manu oli aivan järkyttynyt, että minkä mamma taas kotiin raahasi. Tassukin kävi haistelemassa uuden tulokkaan, yritti vähän haukatakin mutta maistui varmaan pahalta, kun ei enempää välittänyt tulokkaasta.


Puppy Mediun, korkeus 45 cm.


Mietin hetken, että mihinkäs tämä uusi tulokas saisi asettua aloilleen. Parhaalta vaihtoehdolta tuntui rappusten ylätasanne. Sieltä Puppy saa katsella alkertaan lasin läpi. Yläkerran vahti.
Siellä se nyt möllöttää. Musta oli oikea valinta. Katsotaan, mitä seuraavaksi keksin. Mielessä olisi jo eräs Aarnion valaisin. Yritän nyt kuitenkin malttaa vielä mieleni.

Tänään aamuvuoron jälkeen kävin juoksemassa 9 km. Jes, jaksoin. Aivan mahtava olo lenkin jälkeen. Vielä, kun jaksaisi alkaa taas salilla käymään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti