maanantai 22. syyskuuta 2014

Pori - Tampere - Pori - Reposaari - Pori

Tänään olin koko päivän koulutuksessa Satakunnan keskussairaalassa.

Oli ihan mielenkiintoinen ja tärkeä koulutus. Luennoitsijat olivat ihan huippuja. Päivä päättyi paneelikeskusteluun. Se oli koulutuspäivän paras osuus. Paneliissa oli keskustemassa mm. kunnanjohtaja, eduskunnastakin oli joku poliitikko, ylilääkäreitä, osastonhoitaja ja omaishoitaja. Eli laidasta laitaan osaamista ja erilaisia näkökulmia aiheeseen liittyen. Mielenkiintoista. Eli hyvin viisaassa porukassa tuli tänään vietettyä aikaa, heh.

Saimme yhdeltä kouluttajalta tällaiset silmälasien puhdistusliinat. Silmälaseja en omista mutta kaipa tästä hyötyä on työpaikalla.

Joukko viisaita ihmisiä.

Koulutuksen jälkeen olimme mieheni kanssa syömässä Parilla steak house:ssa.


Syömisen jälkeen lähdimme Tampereelle. Tassulla oli sytostaattihoito. Tassu ei tällä kertaa oikein tykännyt olla piikiteltävänä, joten siksi sai molempiin tassuihinsa pistoksia. Kaikki kuitenkin sujui lopulta hyvin. Tämä oli toisiksi viimeinen kerta eli vähiin käy hoidot. Toisaalta hyvä fiilis, että tämä ravaaminen Tampereella loppuu mutta toisaalta haikea olo. Hoitojen loppuminen tietää sitä, että nyt vain odotellaan miten Tassun käy. Eläinlääkäri sanoi, että voi mennä vuosi tai kaksi, että syöpä uusiutuu. Ja kuulemma joka 20:llä syöpä ei uusiudu lainkaan. Toivottavasti Tassu kuuluu tähän jälkimmäiseen. Olen niin super onnellinen, että aikoinaan päätimme aloittaa Tassulle hoidot.


Kotiin päästyämme lähdimme vielä viemään Manua evakkoon mieheni vanhempien mökille. Oli kyllä niin pilkkopimeää ja tuuli aivan hurjasti.Kotona Tassua odotti palkinto.


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti