maanantai 15. syyskuuta 2014

MaanantaitaHitsit mikä sumu oli aamulla, kun olin koirien kanssa lenkillä. Eteen ei nähnyt melkeen mitään. Jotenkin hieman pelottava fiilis oli kävellä, kun ei ketään näky missään lähimaillakaan.Työpäivä meni aivan älyttömän nopeasti, Ostin tossa menneellä viikolla rikki menneen kynäni tilalle uuden pinkin kynän (itseasiassa kolme kappaletta) ja tänään kynä pääsi testaukseen osastopalaverissa (olin sihteerinä). Ja hyvä kynä olikin :D Nyt kelpaa taas skriivailla asioita ylös. Kaikki vaan jotenkin sujuu paremmin pinkin kynän kanssa.


Tänäänhän on taas se kuuluisa maanantai, joten aamupalani näytti taas tältä.. (viikonloppuna näytti aivan toisenlaiselta)

Kaurapuuroa, mustikoita ja raejuustoa, toimii!


Pakkohan viikko oli aloittaa urheilulla, joten kävin työpäivän jälkeen juoksemassa 7km. Jotenkin polvet ovat nyt ärtyneet juoksemisesta. Ovat nimittäin kipeät juostessa. Ei hyvä. Toivottavasti kipu menee ohi. Sykemittarini on myös ottanut nokkiinsa lenkkeilystä ja lakannut toimimasta.


En oikein tiedä oliko hyvä asia käydä juoksulenkillä, koska kurkkuni on ollut tänään karhean tuntuinen. Ja nyt lenkin jälkeen se tuntuu vielä karheammalta. Toivottavasti en tule kipeäksi. Toivon, että karheus johtuu lauantai illan rääkymisestä/laulamisesta.

Huomenna lähden työpäivän jälkeen hakemaan mieheni Helsinki Vantaan lentokentältä. Ajatella, että kaksi viikkoa on kulunut siitä, kun hän lähti ulkomaille. Aika on mennyt jotenkin todella nopeasti.


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti