torstai 4. syyskuuta 2014

Eläinkuosia

Eilen saatiin ystäväni kanssa extemporee idea, että lähdemme Ideaparkkiin shoppailemaan. Tällaiset extemporee matkat ovat yleensä niitä kaikista parhaimpia, ja sitä tämä totta tosiaan olikin!

Shoppailu asuksi vetoketjullinen paita = oiva valinta 

Eye of the tiger
Ideaparkissa ei ollut juurikaan ihmisiä. Sovituskoppeihin ei tarvinnut jonottaa, eikä oikeastaan kassallekaan. Katselin liikkeistä juoksuvaatteita, en kuitenkaan löytänyt sopivia. Sen sijaan löysin aivan ihanan karvaliivin - leopardikuosisen. Tämä löytö osui silmiini H&M:n lasten/nuorten puolelta(?!?!) Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Ostin myös pari sisustustyynyä takkahuoneeseen. Niin ja tietysti mun oli pakko ostaa vihdoin ja viimein se hiton Baby Lips huulirasva, josta kaikki hehkuttaa. Näköjään minun piti lähteä Ideaparkkiin asti se ostamaan. Haha.

Valitsin tuon siksi, että siinä oli pinkkiä :D

Löysin mageet pääkallotyynyt. Hitto en ostanut. Miksen?! Nyt harmittaa. Nää oli niin mageet.

Nämä blingbling koristetyynyt pääsi takkahuonetta koristamaan ja tuomaan säihkettä sinne.

Ja tämä liivi, Grrr. Voihan leopardikuosi sentään. 
Matka Poriin sujui niin railakkaasti. Ystäväni oli ottanut mukaan vanhoja CD-levyjä ja voi veljet, miten helmiä kappaleita leveyiltä löytyikään. Mm. XL5 - Deja vu, miten voi sanat muistaa ulkoa, vaikkei ole kyseistä kappaletta moniin vuosiin kuullut. Meillä oli autossa niin hauskaa; laulettiin ja hytkyttiin musiikin tahdissa. Matka loppui liian lyhyeen. Puhuimmekin, että voisimme ajella vaikka Lappiin asti hyvän musiikin soidessa. Autossa musiikin kuuntelu on vaan niin helmeä, ja mieluiten ihan täysiä - ja korvat kiittää.

Tänään sain vihdoin ja viimein kännykkäni huollosta takaisin. Sekään ei mennyt niinkuin olin ajatellut. Nimittäin mulle iskettiin lasku 33 e naaman eteen ja sanottiin, ettei kännykkä rikki ollutkaan. Päätin vähän korottaa ääntä ja kysästä ajattelevatko he tosiaan, että tuon toimivan puhelimen huoltoon. Vissiin ajattelivat. Olin niin hermona. Noh, mutta nyt on tuttu ja turvallinen olo, kun on oma kännykkä turvallisesti takaisin kotona. Ja tietysti heti piti Instagrammiin päästä.

Tapasin tänään pitkästä aikaa yhtä ystävääni ja hänen lastaan. Lapsi oli kasvanut viime näkemästä. Kasvavat kyllä huimaa vauhtia. Suloinen ja ihana poika, harmi vain, kun oli kipeäksi tullut yöllä. Jos itselläni olisi yli 38 astetta kuumetta makaisin sängyn pohjalla, enkä jaksaisi tehdä mitään. Tämä pieni poika jaksoi silti nauraa minulle ja leikkiä leluillaan. On ne ihmeellisiä nuo lapset.


Kotiin päästyäni kummilapseni soitti ja kysyi saisiko tulla meidän luokse, koska oli myöhästynyt bussista. Tietysti se sopi. Oli kiva nähdä häntä, vime kerrasta oli jo hetki aikaa. Katsoimme Leijonakuningas 3:sen ja hiukan matkaa ensimmäistä leijonakuningasta. Sitten hänen pitikin lähteä kotiin. Hän sanoi tulevansa huomennakin.


- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti