perjantai 5. syyskuuta 2014

Aigner - you stole my heart

Tänään päätin lähteä heti aamulla kaupungille kiertelemään ja katselemaan. Kävin mm. Piamassa. Liikkeessä huomioni kiinnittyi täysin Moschinon huiveihin.

Noi kolme huivia miellytti minua eniten, olisi tehnyt mieli ostaa kaikki kolme. Mutta olin järkevä, enkä todellakaan ostanut. En osannut valita näistä kolmesta, joten huivi jäi ostamatta. Joskus iskee valinnan vaikeus. Nyt näitä kuvia katsoessani, ehkä suosikkini on alimmainen. Se voisi olla aika kiva farkkujen kanssa. Ehkäpä täytyy käydä liikkeessä vielä uudelleen.

Piaman myyjä oli todella ihana ja ystävällinen. Hän esitteli tuotteita minulle ja näytti liikkeeseen juuri tulleet mallit. Hän antoi vielä mukaani kolme kuvastoa, joista näen Boomerangin, Henry Loidin ja Aignerin uudet mallistot. Jälkimmäinen merkki on minulle aivan vieras.

Ratsulassa piti myös käydä ihastelemassa Michael Korsin laukkuja. Haluaisin Korsin valkoisen Hamiltonin mutta liikkeessä ei kyseistä laukkua ollut. Tänään sinne saapui paljon uusia laukkuja mutta ei kyseistä mallia. Myyjä sanoi, ettei talveksi tule valkoisia laukkuja. Ja onhan se tietysti ihan ymmärrettävää.

Ratsulasta jäi käteen Guessin kauluspaita. En yleensä pidä kauluspaitoja mutta tämä oli niin hiano, ettei sitä voinut jättää ostamatta. Ja oli vielä alennuksessa -60%.


Lisää kuvatekstiJa tietysti sovituskopissa piti asukuva ottaa. Laukku on Michael Kors Jet Set Travel Double Zip Tote - olipa oikea sanahirvitys! Ostin laukun Cotton liikkeestä Tamperelta. Tämä laukku oli minun ensimmäinen Korsin laukku - ja tästä se kaikki sitten lähti. En ole hetkeen käyttänyt kyseistä laukkua. Tänään ottaessani laukun laukkupussista, voi sitä ihanaa nahan tuoksua.

Ystäväni liittyi seuraani ja menimme käymään parissa sisustusliikkeessä mutta mukaan ei tarttunut mitään. Kierroksen jälkeen menimme kahville Sarpiin. Ja tietysti meidän oli ihan pakko ottaa sammakkoleivokset. (joo yritän syödä terveellisesti mutta vaaka näytti tänään -1kg400g viime viikkoon, niin, noh, kyl te tiedätte :D) Yleensä tykkään kyseisestä leivoksesta todella paljon vaikka se onkin hyvin makea. Nyt en tykännyt. Se oli jotenkin erimakuinen kuin aiemmin. Jätin osan, mikä myös on aivan ihme asia. Noh, eipä tarvi enään syödä kyseistä leivosta.


Guessin kauluspaidan lisäksi kaupungilta tuli ostettua hanskat, meikkivoide ja BABY LIPS (???!!!) huulirasva. Jäinkö mä tosiaan näin äkkiä koukkuun siihen. Ei mutta täytyy myöntää, että on se aika huulia hellivää huulirasvaa. Ja tietysti, kun näin kaupassa toisen pinkin huulirasvan, niin olihan se vaan pakko ostaa, pakko. Tästä huulirasvasta jäi huuliin pinkkiä sävyäkin.


Kaupunkireissun jälkeen odottelin kummilastani saapuvaksi mutta häntä ei ikinä kuulunut. Hänen äitinsä laittoi viestiä, että kummilapsi oli mennyt kaverinsa luokse. Noh, mä päätin alkaa selailemaan niitä kuvastoja joita sain Piamasta. Selasin oikein tarkkaa Aignerin kuvaston, koska tosiaan en ole ollut tietoinen koko Aignerin olemassaolosta. Aluksi ajattelin, ettei kuvaston laukut sun muut asusteet ole yhtään mun juttu, mutta voi hyvänen aika, kun näin nämät....
Olisi ehkä ollut parempi jättää kuvasto selaamatta, koska nyt on taas uusi haluamisen aihe. Tää on niin tätä.

Huomenna menen töihin iltavuoroon. Eli minun "miniloma" on lusittu. Ihan hyvä, koska nämä vapaapäivät meinaavat tulla melko kalliiksi, kun koko ajan huitelee ties misä.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti