torstai 14. elokuuta 2014

Yyteri

Lähdin eilen illalla ystäväni kanssa polkemaan Yyteriin. Meiltä on yyteriin noin 18km matkaa. Yyterissä on aivan ihana hiekkaranta, joka lämpiminä kesäpäivinä on aivan täynnä ihmisiä. Ainoa miinus on, että sieltä, kun kotiin tulee on kaikki paikat hiekkaa täynnä. Katsoimme ystäväni kanssa ennen reissua Forecasta säätiedotuksen, joka lupasi aurinkoista keliä ja eikun poilkemaan.


Matka kesti noin tunnin. Perille päästyämme oli kauhea jano, joten päätimme jäädä Yyterin siniseen laguuniin siiderille. Voi veljet, miten siideri maistui hyvältä polkemisen jälkeen.
Yllättäen tummia pilviä alkoi kerääntymään taivaalle ja kirosimme hetken forecan säåtiedotusta, joka lupasi illaksi aurinkoa. Katsoimme parhaaksi lähteä polkemaan ennenkuin alkaisi sataa kaatamalla.

Lähdimme juuri sopivaan aikaan polkemaan taikaisin, koska emme kastuneet lainkaan. Asfaltti oli märkä ja satanut oli melkoisen paljon. Kerrankin meillä oli mahtava ajoitus!! Ilma oli ihanan raikas sateen jälkeen ja matka sujui hyvin. Kaikenpuolin hyvä urheilusuoritus ystävän kanssa. Voittaa niin kuumassa salissa rehkimisen! 

- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti