lauantai 2. elokuuta 2014

Porin kuninkuusravit 2014 perjantain iltajuhla

Nyt on minun ensimmäiset kuninkuusravit takana.


Asuna minulla oli Gantin mekko. Mietin pitkään, mitkä kengät laitan ja onneksi päädyin melko mataliin avokkaisiin. Nimittäin, jos olisin laittanut yhtään korkeammat korot, niin huonosti olisi voinut käydä. Ravirata, kun ei ole sitä parhainta mahdollista kävelymaastoa. Ajoittain oli hyvin kuraistakin, joten onneksi en valinnut valkoisia kenkiä jalkaani. Laukkunua Guessin pikkulaukku.


Porin kuninkuusravien perjantain iltajuhlassa esiintyi mm. porilainen bändi Remix. On muuten todella hyvä livebändi. Energisiä, hauskoja ja taitavia miehiä lava täynnä. Soittavat covereita. Yleisö oli aivan fiilikissä, tanssi ja lauloi mukana. 

Huomioni kiinnittyi bändin basistin mageeseen basson hihnaan. Hihna oli leopardikuosinen, samoin miehen kraka. Yritin saada hyvää kuvaa mutta en oikein onnistunut siinä. 


Toinen magea asia mihin huomioni kiinnittyi keikalla oli kitaristin kitara. Se oikein loisti lavalla. Oli niin bling bling. Remixin laulajalla on todella hyvä ääni tai ainakin minä tykkään. Taitava tyyppi. Olen aikaisemminkin ollut kyseisein bändin keikalla ja aina on hauskaa ollut ja keikasta olen nauttinut paljon.Remixin jälkeen esiintyi Suvi Teräsniska. En ole aikaisemmin ollut Teräsniskan keikalla ja voi veljet, miten hieno keikka oli. Suvi on aivan mieletön laulaja, niin kaunis ääni, ja kaunis on nainenkin. Kylmiltä väreiltä ei varmasti kukaan välttynyt. 
Ainut miinus asia oli se, että Suvin ja yleisön välissä oli niin suuri "hajurako". Suvi itsekin tästä huomautti keikallaan mutta sanoi silti aistivansa ihmisten fiilikset lavalle asti.  Väkeä oli Porin Kuninkuusravien perjantain iltajuhlassa todella paljon.


Me lähdimme jo Teräsniskan keikan jälkeen kotiin. Hyvä niin, koska tänään on kaverin tuparit. Eli uusi päivä uudet kujeet.


-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti