keskiviikko 20. elokuuta 2014

Michael Kors rubber boots

Ihanaa, kun vihdoinkin ilma viileeni. En kaipaa yhtään sitä tukalaa hellettä. Ehkä siitä olisi nauttinut, jos se ei olisi kestänyt niin kauan.

Täällä on satanut koko alkuviikon. Ihmettelen, ettei se ole haitannut minua yhtään. Jotenkin on ollut ihanaa kuunnella sateen ropinaa, nukkua pitkään aamulla ja iltaisin katsoa leffoja.

Sadekelit tietävät myös sitä, että pääsen ulkoiluttamaan minun Michael Korsin kumisaappaita. Voi veljet, miten tykkäänkin niistä. Ostin ne Stockmannilta, olisiko ollut viime vuonna.
Sadekelilläkin tyylikkyys ennen kaikkea, heh. Kengät eivät minun mielestäni näytä juurikaan kumisaappailta. Monet ovatkin luulleet niitä nahkasaapikkaiksi. Näillä kelpaa hyppiä vesilätäköihin (myönnän tehneeni sitä eilen).Eilistä sadepäivän asukuvaa. Saappaat eivät juurikaan erotu tummista farkuista paitsi tietysti kultaisina kiiltävät MK merkit. Ilman noita kultaisia merkkejä saappaat olisivat aika bliisut.Michael Kors neule

Tässä tämän päiväinen asu. Juuri, kun astuimme ulos ovesta sade loppui ja aurinko alkoi paistamaan. Tuon neuleen kanssa meinasi oikein tulla lämmin. Olin  varautunut, että ulkona on viileää. Kyseiseen raitaneuleeseen ihastuin noiden hartioilla olevien vetoketjujen takia. Ja tietysti plussana se, että vetoketjut ovat kultaiset.


Kävimme lounaalla Ritas Placessa. Siellä on mielestäni hyvä lounas. Ja aivan taivaallista vaniljajäätelöä jälkiruuaksi. Nam

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti