sunnuntai 24. elokuuta 2014

Loma, it's over !!

Viimistä lomapäivää viedään. Menipä kolme viikkoa toisaalta aika nopeasti - niinhan se loma aina menee. On kyllä ihana mennä taas töihin. Elämä normalisoituu. Tai ainakin minusta tuntuu siltä. Olen lomalla olessani valvonut myöhään ja nukkunut pitkään. Tänään ei varmaankaan uni tule aikaisin ja huomenna kellon soittaessa 6.00 saattaa hieman olla hankaluuksia nousta ylös.

Eilen olimme ihan kotosalla koko pävän tai sen verran poistuimme kodin ulkopuolella että kaupassa kävimme. Ja tietysti koirien kanssa lenkit. Olisi voinut kuvitella, että vietämme vapaan viikonlopun jotenkin toisella tavalla Ei vaan huvittanut lähteä mihinkään. Oli vain kiva viettää aikaa rennosti kotona. Katsoimme pari leffaa illalla. Tässä kuvia eilisestä päivästä.

Black black black 

Olen niin tykästynyt noihin aurinkolaseihin

<3

Mieskin suostui kuvattavaksi


Tassu vahti silmä tarkkana sipsejä ja dippiä

Mr Manolito, Manu

Tassu

Tassu haluaa aina loppu lenkistä kantaa omaa hihnaansa suussaan, vauhdissa otettu kuva, ei hyvä.

Tänään aamu alkoi sillä, että kännykkäni ei suostunut latautumaan. Laturissa vika ei ollut, koska koitimme sitä mieheni kännykkään ja se toimi. Vein kännykkäni huoltoon, joten nyt vaan odotellaan, koska sen saa takaisin. Onneksi kotona oli varapuhelin, koska liikkeestä ei saanut varapuhelinta. Muistaakseni joskus niitä aina annettiin, kun vei puhelimen huoltoon. Nyt siis käytössä puhelin, johon ei saa esimerkiksi Instagrammia. Käyn kyseisessä sovelluksessa päivittäin eli myönnän olevani koukussa, kamalaa. Nyt tulee pieni breikki, ihan hyvä.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti