torstai 21. elokuuta 2014

Kynsihuolto

Tänään heitin hyvästit niille uskomattoman ihanille pinkeille stilettikynsille. Täytyy kyllä myöntää, että elämä alkoi olla pikkusen liian hankalaa niin pitkien kynsien kanssa. Varsinkin viestien kirjoittaminen oli suuren työn alla. Kirjoitusvirheitä tuli paljon ja hermot meni moneen kertaan, kun lyhyenkin viestin kirjoittamiseen meni liian kauan aikaa.

Minulla ei ole koskaan aikasemmin pysynyt geelikynnet niin hyvin, mitä stiletit pysyivät. Yksikään kynsi ei ilmoittanut edes lähtevänsä irti, pari koristetta oli irronnut mutta pitkään nekin silti pysyivät. Kynsien tekijälle ten points!

Tänään olin siis kynsihuollossa ja tällä kertaa otin hyvin lyhyet, oikeastaan oman kynnen mittaiset geelikynnet. Nyt oli aika siirtyä hieman hillitympään sävyyn, joten valkoista kynsien päihin ja hieman kultahilettä joukkoon. Täytyyhän nyt sentään jotain blingblingiä olla.

Olen tyytyväinen lopputulokseen. Valkoinen ja kulta yhdessä toimii. On aivan taivaallista olla näin lyhyillä kynsillä niiden pitkien jälkeen. Nyt kaikki sujuu taas helpommin.

Tänään olimme mieheni kanssa autokaupoilla. Voi veljet, miten minulle on tullut aivan hirveä autokuume. Onneksi mies oli mukana takoamassa järkeä päähäni, koska olisin heti ollut valmis ostamaan yhden valioyksilön. Lupasin kuitenkin vielä miettiä asiaa yön yli. Kauhea hinku olisi saada kyseinen auto mutta yritän malttaa mieleni ja olla nyt järkevä. Ensimmäisen autoni ostin niin, että lampsein autokauppaan, näin mieleisen auton, käivin koeajamassa autoa varmaan 5min ja ostin auton. Ja olin yksin, kyllä, aivan yksin, enkä tiedä autoista mitään. Noh, virheistä oppii vai oppiiko.

Niin ja saimme tänään tietää, että mieheni saa autonsa vasta tammikuussa, siis tammikuussa, siihen on vielä ihan ylimegaeriöveri paljon aikaa. Auton piti tulla nyt syksyllä mutta ilmeisesti jotain häikkää tuotannossa. Automyyjä pahoitteli kovasti, eihän se tietenkään hänen vikansa ole.

- Laura

2 kommenttia:

  1. Siis, oliko pitkillä kynsillä eläminen muka vaikeeta?!;D nimimerkillä 2,5cm kynnet hahaa! Mullekin tuli himo tehdä valkokultaset itelle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli niillä x)) Kaikki tapahtui, kuin hidastetussa filmissä. Nämä kynnet ovat aivan ihanat. Valkoinen ja kulta tosiaan toimii!! Tee ehdottomasti, näyttää varmasti niin hianolta niissä sun megapitkissä kynsissä :)

      Poista