keskiviikko 13. elokuuta 2014

Animagi

Tassu oli maanantaina Tampereen Animagissa sytostaattihoidoissa. Tampereelle lähteminen ei kuitenkaan sujunut ihan niinkuin olimme ajatelleet...

Olimme muutenkin hieman aikataulusta myöhässä ja kauhealla kiireellä lähdössä. Kun auto starttas, syttyi merkkivalo, joka kertoi öljyn olevan vähissä. (enhän minä mitään öljyjä ollut muistanut aikaisemmin tsekata) Öljyä ei ollut juuri lainkaan, kun tarkemmin katsoimme. Eli paniikki iski, me myöhästytään!

Lähdimme pyörillä hakemaan öljyä (siksi pyörillä, koska tietysti mieheni oli juuri  kyseisenä aamuna myynyt oman autonsa pois, uutta odotamme syyskuussa) onneksi liike oli noin 10 min pyöräilymatkan päässä. Noh, liikkeessä saikin sitten odottaa melkoisen kauan ennenkuin oli meidän vuoro mennä kassalle.

Soitin Animagiin, ettemme pääse tulemaan meille varattuna aikana. Henkilökunta siellä on aivan huippua, nimittäin sen sijaan, että he olisivat siirtäneet Tassun ajan toiseen päivään, he pyysivät meitä silti tulemaan. Mahtavaa palvelua!

Ja niinpä me monta monta monta minuuttia myöhässä pääsimme perille Tampereelle. Huh.

Tassukin aisti kiireen ja oli jo hyppäämässä takakonttiin ennenkuin luukku oli edes auki

Jos kumminkin odottaisin luukun aukeamista

Tassu oli tapansa mukaan hoitojen aikana todella nätisti

Animagi Tampere
 
Tassun hoitojen jälkeen päätimme ajaa Toijalaan tätini luokse. Siitä on aikaa, kun olen hänen luonaan käynyt, joten oikean talon löytäminen oli melkoisen hankalaa. Edes kolme navigaattoria ei siihen kyennyt (yksi vanha navigaattori + 2 kännykkää), haha. Paras keino oli soittaaa tädille ja kysyä ajo-ohjeet. Tätini luona oli myös serkkuni ja hänen miehensä. Joimme kahvit ja vaihdoimme kuulumiset. Aika meni kuin siivillä.

Kotimatka meni ilman minkäänlaisia kommervenkkejä, onneksi.

Tassu voi nyt hyvin, eikä vielä ainakaan ole tullut minkäänlaisia oireita hoitojen jälkeen. Eläinlääkärin mukaan Tassun imusolmukkeet alkavat olla aikalailla normaalin kokoisia. Meidän oma eläinlääkäri oli kylläkin lomalla, joten nyt oli sijainen Tassua hoitamassa. Katsotaan mitä Tassua hyvin tunteva eläinlääkäri sanoo palattuaan lomalta.

-Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti