maanantai 28. heinäkuuta 2014

Gold, loveit

Tässä kuva eilisestä asusta. Kuva on erittäin huonolaatuinen ja otettu työpaikan pukuhuoneessa mutta saa nyt luvan kelvata. 


Olen tällä hetkellä niin tykästynyt kaikkeen kultaiseen vaatteissa. Tuntuu, että kaikissa vaatteissa pitäisi olla jotakin kultaista. Ihan hölmöä mutten mahda sille mitään.


Housut löysin muistaakseni Helsingistä. Ovat todella mukavat jalkaan. Ja parasta - noi kultaiset vetoketjut edessä.Näitä sandaaleita etsin kauan. Tuntui, että joka liikkeessä oli vain erivärein ja hopealla logolla varustettuja sandaaleita. Olin päättänyt haluavani ehdottomasti kultaisella logolla varustetut. Nämä Michael Korsin sandaalit ostin Tampereen Cotton liikkeestä. Näitä on tullut paljon käytettyä helteillä.


Tämän laukun ostin viime kesällä Ratsulasta. Minusta se on ihanan kesäinen. Ja kultaisia yksityiskohtia löytyy. Olin ennen aivan täysin Guessin laukkuihin lumoutunut ja niitä tuli jonkun verran ostettua. Nykyään olen huomannut, ettei katseeni kaupoissa juurikaan enää käänny Guessin laukkuihin. Aivan toisenlaiset laukut ovat vieneet huomioni. Guessin vaatteita tulee kylläkin katseltua.

-Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti