keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Burberry small salisbury tote

Tänään saapui vihdoin odottamani paketti. Se tuotiin minulle kotiin. Heräsin kymmenen aikaan, kun oveen koputettiin. Tukka pystyssä ja kylpytakki päällä menin avaamaan oven ja oven takana seisoi postimies. Hän katsoi minua hiukan pitkään ja kysyi olenko ollut yövuorossa. Vastasin, etten ole ollut, vaan olen kipeä ja siksi vielä nukkumassa tähän aikaan. Silmät ristissä vedin allekirjoituksen papereihin ja postimies jatkoi matkaansa.

Ajattelin jatkavani vielä unia mutta eihän siitä mitään tullut, koska piti heti päästä käsiksi tuohon pakettiin.

Tilasin paketin viime viikon tiistaina yövuorossa ollessani. Yövuorossa oli hiljaista, joten päädyin katselemaan Monnier Fréres : Luxury designer handbags eshop for women - nettisivuilta mitäpä muutakaan kuin laukkuja. Siinä aikani selailin ja ihastuin täysin tähän kyseiseen laukkuun. Siinä sitten väsyneenä (kello taisi olla 04:30) en kauaa miettinyt, vaan tilasin laukun. Nopeaan päätökseen vaikutti myös se, että Monnier Fréresillä oli/on edelleen alennusmyynnit, joten laukusta ei tarvinnut maksaa täyttä hintaa!

Laukku oli todella hyvin pakattu. Pahvilaatikon sisällä oli vielä toinen pahvilaatikko. Laukut lähetetään Ranskasta, joten täytyyhän ne ollakin hyvin suojattuja. Kun kirjautuu Monnier Fréresin sivuilla jäseneksi, voi seurata oman tilauksen kulkua. Omasta mielestä tilaukseni tuli todella nopeasti perille. Noin viikko siinä kesti.

Siinä se nyt on. Päädyin siis Burberry small salisbury tote - laukkuun. Olen etsinyt vaaleaa laukkua kesäksi ja tämä tuntui juuri sopivalta. Laukkua olisi ollut myös tummalla olkaimella mutta halusin ehdotomasti valkoisella. Ja plussana vielä kultaiset yksityiskohdat. Laukun koko on mielestäni myös juuri sopiva. Sinne mahtuu kaikki tarvittava.

Voin suositella kaikille Monnier Fréres - nettiliikkeestä tilaamista. Tilaaminen on helppoa ja maksu onnistuu kätevästi Paypal - tilin  kautta. Tuotteilla on mielestäni 30 päivän palautusoikeus, jossei ole tyytyväinen. Tämän tilauksen yhteydessä tuli -20% alennuskuponki seuraavaa tilausta varten. Eihän sitä koskaan tiedä milloin sivuille taas eksyy. Onneksi ei hetkeen ole yövuoroa tulossa, heh.

Onko joku teistä tilannut kyseisestä nettiliikkeestä? Oletteko olleet tyytyväisiä?

-Laura

2 kommenttia: